Opiskelijapalvelut

OPISKELIJAPALVELUT

Oppilaitoksessa toimivat opinto-ohjaaja, uraohjaaja ja ammatillinen ohjaaja, joiden palvelut  ovat opiskelijoiden käytössä niin opiskelukysymyksissä kuin koulunkäyntiin tai opiskelijoiden yleiseen elämäntilanteeseen liittyvissä asioissa.

Oppilaitoksen opiskelija-asiaintoimistossa toimivalta toimistosihteeriltä opiskelijat saavat tarvittaessa lomakkeita ja todistuksia. Opintotuki- ja koulumatkatukiasiat hoidetaan niin ikään opiskelija-asiaintoimistossa.

Turun kaupungin hyvinvointitoimialan terveydenhoitajan vastaanotto on Keskitetyn opiskeluterveydenhuollon palvelupisteessä osoitteessa Hämeenkatu 10, 4. kerros.

Psykologin vastaanotto on oppilaitoksessa ajanvarauksella pääsääntöisesti kahtena päivänä viikossa  ja psykiatrisen sairaanhoitajan vastaanotolle voi päästä terveydenhoitajan tai lääkärin lähetteellä.

VARHAn kuraattori on tavattavissa oppilaitoksessa ajanvarauksella pääsääntöisesti kahtena päivänä viikossa (maanantaina ja tiistaina). Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän oppilaitospastorin yhteystiedot löytyvät oppilaitoksen ilmoitustauluilta.

Yhteystiedot


OPPILAITOSPAPPI