Opiskelijapalvelut

OPISKELIJAPALVELUT

Oppilaitoksessa toimivat opinto-ohjaaja ja uraohjaaja, joiden palvelut ovat opiskelijoiden käytössä niin opiskelukysymyksissä kuin koulunkäyntiin tai opiskelijoiden yleiseen elämäntilanteeseen liittyvissä asioissa.

Oppilaitoksen opiskelija-asiaintoimistossa toimivalta toimistosihteeriltä opiskelijat saavat tarvittaessa lomakkeita ja todistuksia. Opintotuki- ja koulumatkatukiasiat hoidetaan niin ikään opiskelija-asiaintoimistossa.

Turun kaupungin hyvinvointitoimialan terveydenhoitaja on tavattavissa oppilaitoksessa kolmena päivänä viikossa, psykologi pääsääntöisesti yhtenä päivänä viikossa ja psykiatrinen sairaanhoitaja terveydenhoitajan lähetteellä yhtenä päivänä kahdessa viikossa. Turun kaupungin sivistystoimialan kuraattori on tavattavissa oppilaitoksessa pääsääntöisesti yhtenä päivänä viikossa. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän oppilaitospastorin yhteystiedot löytyvät oppilaitoksen ilmoitustauluilta.

Yhteystiedot


Tarvitsetko tukea opintoihin ja hyvinvointia arkeen?

Opiskeluhuolto järjestää opiskelijoille hyvinvointia edistävät ryhmäkerrat syksyllä 2019. Toiminta pidetään kolmena perättäisinä keskiviikkoina. Ryhmään ei tarvitse erikseen ilmoittautua, vaan opiskelija saa tulla paikalle haluaminaan kertoina. Ryhmäkerrat sekä aikataulut ilmoitetaan opiston internet-sivuilla sekä muiden tiedotuskanavien välityksellä. Ryhmään osallistuminen on vapaaehtoista ja opiskelija voi osallistua valintansa mukaan yhdestä kolmeen ryhmäkertaan. Ryhmä on kestoltaan 1,5 h ja sisältää tauon. Tilana toimii koulun luentosali (vasen). Opiskelijat saavat osallistua ryhmään oppituntien aikana ja läsnäololistat kerätään. Ryhmät toteutuvat koulupäivän aikana keskiviikko iltapäivällä (klo 14-15.30).

Ryhmäkerrat ovat toteutukseltaan monimuotoisia. Kerroilla voidaan tehdä erilaisia harjoitteita, ja hyödyntää erilaisia mobiilisovelluksia.

Ohjelma:

25.9. klo 14-15.30. Opiskelijan arki ja taloudenhallinta (Kuraattori ja kuraattoriharjoittelija)

2.10. klo 14-15.30. Terve opiskelija – fyysinen aktiivisuus, ravitsemus ja uni (Terveydenhoitaja)

9.10. klo 14-15.30. Opiskelijan mielen hyvinvointi ja mielenterveys (Psykologi ja psykiatrinen sairaanhoitaja

Lisätietoja antavat opiskeluhuollon henkilökunta.