Opintososiaaliset edut

OPINTOSOSIAALISET EDUT

Opiskelu TAO Turun Ammattiopistossa on opiskelijoille maksutonta. TAOsta saat käyttöösi työkalut ja työvaatteet. Myös ruokailu on sinulle maksutonta oppilaitoksessa toimivassa Compass-ruokalassa. Oppilaitoksessa toimivassa Compass-ruokalassa, jossa myös kahvilapalvelut ovat opiskelijoiden ostettavissa.

17 vuotta täyttäneet opiskelijat voivat hakea KELA:lta opintotukea, johon kuuluvat opintoraha ja opintolainan lainatakaus. Koulumatkatukea voi niin ikään hakea KELA:lta tietyin edellytyksin.

Turun kaupungin opiskeluterveydenhuollon palvelut ovat opiskelijoiden käytettävissä.

Opiskelijahuollon yhteystiedot

TERVEYDENHOITAJAN VASTAANOTTO

TAO:n OPISKELIJOIDEN TERVEYDENHUOLTOPALVELUT ovat käytettävissä KESKITETYN OPISKELUTERVEYDENHUOLLON PALVELUPISTEESSÄ osoitteessa HÄMEENKATU 10, 4. kerros.

24.1.2022 alkaen keskitetty puhelinpalvelu on avoinna ma-to kello 8-14 ja pe kello 8-13. Ensisijaisesti yhteys omalle terveydenhoitajalle. Terveydenhoitaja Maria Paanasen tavoittaa parhaiten puhelinnumerosta: 0406538329, puhelinaikana kello 8-8:30 ja 12-12:30. Keskitetyn puhelinpalvelun numero 02 266 1570.

Terveydenhoitaja kutsuu kaikki ensimmäisen vuoden opiskelijat ensimmäisen lukuvuoden aikana terveystarkastukseen. Koululääkärin vastaanotolle pääsee terveydenhoitajan kautta.

Korona-aikana vastaanotolle voi tulla ainoastaan ajanvarauksella. Ajan voi varata soittamalla terveydenhoitajalle, puh. 040 6538 329. Vastaanotolle ei saa tulla hengitystieoireisena.