Opintososiaaliset edut

OPINTOSOSIAALISET EDUT

Opetus TAO Turun Ammattiopistossa on opiskelijoille maksutonta. TAOsta saat panttia vastaan käyttöösi työkalut ja työvaatteet. Myös ruokailu on sinulle maksutonta oppilaitoksessa toimivassa Amica-ruokalassa. Oppilaitoksessa toimivassa Amica-ruokalassa, jossa myös kahvilapalvelut ovat opiskelijoiden ostettavissa.

17 vuotta täyttäneet opiskelijat voivat hakea KELA:lta opintotukea, johon kuuluvat opintoraha ja opintolainan lainatakaus. Koulumatkatukea voi niin ikään hakea KELA:lta tietyin edellytyksin.

Turun kaupungin opiskeluterveydenhuollon palvelut ovat opiskelijoiden käytettävissä.

TERVEYDENHOITAJAN VASTAANOTTOPÄIVÄT

Terveydenhoitaja on tavattavissa koululla (Teijonkatu 5) maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 8-11. TAO:n terveydenhoitajan puhelimeen vastataan vain näinä samoina päivinä klo 8.00 - 11.00.

Mikäli sairastut keskiviikkona tai perjantaina, sinun on haettava sairauslomatodistus oman postipiirisi mukaiselta terveysasemalta. Sairauslomatodistuksia ei kirjoiteta puhelimessa eikä puhelimeen jätetyllä viestillä, vaan joko TAO:n terveydenhoitajan vastaanotolla tai oman terveysaseman kautta. Terveystarkastukset ja muu varattava vastaanotto vain ajanvarauksella klo 12.00 - 16.00. Koululääkärin vastaanotolle pääsee terveydenhoitajan kautta.

TAO:n terveydenhoitaja puh. 044 907 3383