Opintososiaaliset edut

OPINTOSOSIAALISET EDUT

Opetus TAO Turun Ammattiopistossa on opiskelijoille maksutonta. TAOsta saat panttia vastaan käyttöösi työkalut ja työvaatteet. Myös ruokailu on sinulle maksutonta oppilaitoksessa toimivassa Amica-ruokalassa. Oppilaitoksessa toimivassa Amica-ruokalassa, jossa myös kahvilapalvelut ovat opiskelijoiden ostettavissa.

17 vuotta täyttäneet opiskelijat voivat hakea KELA:lta opintotukea, johon kuuluvat opintoraha ja opintolainan lainatakaus. Koulumatkatukea voi niin ikään hakea KELA:lta tietyin edellytyksin.

Turun kaupungin opiskeluterveydenhuollon palvelut ovat opiskelijoiden käytettävissä.

TERVEYDENHOITAJAN VASTAANOTTOPÄIVÄT

Terveydenhoitaja on tavattavissa koululla (Teijonkatu 5) maanantaisin, tiistaisin ja torstaisin klo 8:00-10:00. TAO:n terveydenhoitajan puhelimeen vastataan vain näinä samoina päivinä klo 8:00 - 10:00.

Mikäli sairastut keskiviikkona tai perjantaina, sinun on haettava sairauslomatodistus oman postipiirisi mukaiselta terveysasemalta. Sairauslomatodistuksia ei kirjoiteta puhelimessa eikä puhelimeen jätetyllä viestillä, vaan joko TAO:n terveydenhoitajan vastaanotolla tai oman terveysaseman kautta. Terveystarkastukset ja muu varattava vastaanotto vain ajanvarauksella klo 10:00 - 16:00. Koululääkärin vastaanotolle pääsee terveydenhoitajan kautta.

TAO:n terveydenhoitaja puh. 044 907 3383


INFLUENSSAROKOTUS

Hei,

Opiskelijoiden influenssarokotukset aloitetaan Opiskeluterveydenhuollossa.

Rokotettavaksi voi tulla ilman ajanvarausta TAO:n koulutaloon ma, ti ja to klo 8:00 ja 10:00 välisenä aikana. Muina aikoina vain ajanvarauksella!

Influenssarokotuksen saat tarvittaessa myös omalta terveysasemaltasi, omasta kotikunnastasi.

Maksuttomaan influenssarokotukseen ovat oikeutettuja:

Lisätietoa influenssasta ja influenssarokotuksista:

https://thl.fi/fi/web/rokottaminen/rokotteet/kausi-influenssarokote#Kenelle

Terveisin,

Terveydenhoitaja Annika Karlsson