ylapalkki logo

 

 

Opintososiaaliset edut

Opetus ammatillisessa peruskoulutuksessa on opiskelijoille maksutonta. Työkalut ja -vaatteet saa oppilaitoksesta panttia vastaan käyttöönsä. Muistiinpanovälineitä ja joitakin oppikirjoja joutuu itse hankkimaan. Oppilaitos tarjoaa ammatillisen peruskoulutuksen opiskelijoille maksuttoman lounaan koulupäivittäin oppilaitoksessa toimivassa Amica-ruokalassa, jossa myös kahvilapalvelut ovat opiskelijoiden ostettavissa. 17 vuotta täyttäneet opiskelijat voivat hakea KELA:lta opintotukea, johon kuuluvat opintoraha ja opintolainan lainatakaus. Koulumatkatukea voi niinikään hakea KELA:lta tietyin edellytyksin.

Turun kaupungin opiskeluterveydenhuollon palvelut ovat opiskelijoiden käytettävissä.

Terveydenhoitajan vastaanottopäivät

Terveydenhoitaja on koululla (Teijonkatu 5) MAANANTAISIN, TORSTAISIN JA PERJANTAISIN. TAO:n terveydenhoitajan puhelimeen vastataan vain näinä samoina päivinä klo 8.00 – 16.00.

Mikäli sairastut tiistaina tai keskiviikkona, sinun on kuitenkin soitettava ja jätettävä viesti terveydenhoitajan puhelimeen ja TULTAVA TORSTAINA VASTAANOTOLLE.

Sairauslomatodistuksia ei kirjoiteta puhelimessa eikä puhelimeen jätetyllä viestillä, vaan vastaanotolla ja vain, mikäli olet soittanut terveydenhoitajan puhelimeen.

Sairausvastaanotto on ma, to ja pe klo 9.00 - 11.00.

Terveystarkastukset ja muu varattava vastaanotto vain ajanvarauksella klo 12.00 - 16.00.

Koululääkärin vastaanotolle pääsee terveydenhoitajan kautta.

TAO terveydenhoitaja puh. 0407190125

 

PIKALINKIT

taostatöihin
skilssnollis

westiev

laadut vihrealippu facebook
Instagram
flag